Albanian  Llambadari i lavamanit, çelik inox Shporta e legenit të kuzhinës Kullues, fllanxha e mbeturinave të lavamanit të kuzhinës dhe tapëEmri i produktit, shtrënguesi i lavamanit, çelik inox Shporta e legenit për kazanët
Lidhës këmbësh, këmbësh me tre këmbë
Materiali A, çelik inox, SUS430, SUS304
Madhësia, 114 mm
Trajtim sipërfaqësor, polonisht, furçë
Përdorimi, deponimi i mbeturinave, lavamani i kuzhinës
Aplikimi, lavamani, kontejneri i kullave me perime
Funksioni, Uji i Lodhshëm

Ningbo Tian Yuan IMP and EXP Co., Ltd.

Ningbo Tenlong Industry Co., Ltd.

contact person: XUDANYI (Kerry)

Tel and fax: +86 574 63102974

whatsapp: +86 13566605281

wechat: +86 13566605281

e-mail: xudanyi1981@163.com;  kerry@chinatenlong.com

website: http://www.nbtiyuan.com