Indonesian Sunda  Fungsi sambungan cai méter pasualan



Paip fittings Pex féder Komprési pas Pipa Plumbing
Pabrik koper PEX kelengkapan NPT Kuningan fittings plumbing hydronic
Fungsi sambungan cai méter pasualan

Material.brass, stainless, néng, waja, alumunium
Type.nipple, siku, majalengka, manjangkeun, nyolok, ngahijikeun, gandeng
Warna konéng Surface.brass, krom dilapis, hideung
Ukuran.customisasi
Sistem useumbing, pemanasan cai, pemanasan lantai,
Industry.plumbing, hydronics, kotamadya, lembaga, HVAC
Sambungkeun, weld
Machine.auto, mesin leungeun
Color.yellow, emas, pérak

unc, npt, fittings pipe, fittings pex, kuningan fittings, gancang nyambungkeun fittings, plumbing fittings








Ningbo Tian Yuan IMP and EXP Co., Ltd.

Ningbo Tenlong Industry Co., Ltd.

contact person: XUDANYI (Kerry)

Tel and fax: +86 574 63102974

whatsapp: +86 13566605281

wechat: +86 13566605281

e-mail: xudanyi1981@163.com;  kerry@chinatenlong.com

website: http://www.nbtiyuan.com