Serbian  Водени окомити мали опружни месинг Заштитни вентил Врата вентила за испирањеВодени окомити мали опружни месинг Заштитни вентил Врата вентила за испирање
Повратни вентил пумпе за воду, месингани вертикални вентил са месинганим језгром
Кугласти вентил од месинга
Пропусни вентил
Неповратни вентил
Угаони вентил
Мини вентил
Место порекла, Кина
Материјал, месинг
Притисак, висок притисак
Снага, хидраулична
Медији, вода, гас, нафта
Конструкција, лопта и капија
Величина, од пола до 4 инча


Ningbo Tian Yuan IMP and EXP Co., Ltd.

Ningbo Tenlong Industry Co., Ltd.

contact person: XUDANYI (Kerry)

Tel and fax: +86 574 63102974

whatsapp: +86 13566605281

wechat: +86 13566605281

e-mail: xudanyi1981@163.com;  kerry@chinatenlong.com

website: http://www.nbtiyuan.com