Macedonian  Вертикално мелем месинг за метеж од вода, Вертикално, вратна таванот на отвореноВертикално мелем месинг за метеж од вода, Вертикално, вратна таванот на отворено
Вентил за проверка на пумпата за вода, вертикален контролен вентил од месинг со месинг јадро
Месинг вентил со месинг
Вентил на портата
Проверете го вентилот
Агол вентил
Мини вентил
Место на потекло, Кина
Материјал, месинг
Притисок, висок притисок
Енергија, хидраулична
Медиуми, вода, гас, нафта
Структура, топка и порта
Големина, половина инч до 4 инчи


Ningbo Tian Yuan IMP and EXP Co., Ltd.

Ningbo Tenlong Industry Co., Ltd.

contact person: XUDANYI (Kerry)

Tel and fax: +86 574 63102974

whatsapp: +86 13566605281

wechat: +86 13566605281

e-mail: xudanyi1981@163.com;  kerry@chinatenlong.com

website: http://www.nbtiyuan.com